top of page
fejlec dr koncz tibor ugyved.png

Tisztában szeretne lenni a jogi lehetőségeivel és a várható következményekkel?

  • Ön ismerteti velünk a tényeket, mi pedig kielemezzük az esetét, jogi tanácsadással segítünk döntést hozni, és megbízás esetén megtesszük az ügyére nézve legkedvezőbb jogi lépéseket.

  • Legyen szó cégbejegyzésről, ingatlan vásárlásról, vagy akár bűncselekmény vádjáról, irodánk a leghatározottabban képviseli jogait, ezzel időt és pénzt spórolva meg Önnek.

Üdvözöljük!

A dr. Koncz Tibor Ügyvédi Iroda 2012 februári alapítása óta képviseli eredményesen a legkülönbözőbb jogi esetekkel hozzá forduló ügyfeleit. A XVI. kerületben található irodánk vegyes praxist folytat, elsősorban polgári, gazdasági és büntetőjogi területeken látjuk el magánszemélyek, cégek, szervezetek és hatóságok jogi képviseletét. Ügyfeleinknek olyan teljes körű jogi megoldásokat nyújtunk, amely során érdekeik hatékonyan és a lehető leggyorsabban érvényesülnek.

dr koncz tibor ugyved jogasz cegunkrol csapatunkról

Dr. Koncz Tibor

Az ügyvédi iroda alapítója és vezető ügyvédje dr. Koncz Tibor 2007-ben diplomázott a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán, majd szerzett széleskörű gyakorlatot több neves budapesti ügyvédi irodánál, polgári és büntetőjogi peres eljárások képviseletében, gazdasági és cégjogi ügyek vitelében és peren kívüli tárgyalások levezetésében.


A dr. Koncz Tibor Ügyvédi Iroda keretein belül 2012 óta dolgozik sikeresen magyar és külföldi ügyfelei képviseletén.

dr horvath monika ugyvedno jogasz cegunkrol csapatunkról

Dr. Horváth Mónika

E-mail cím: monikahorvathdr@gmail.com
Telefonszám: 06 30 842 2271

szolgaltatasok ugyvedi iroda valasszon minket

§ Az elvállalt ügyek iránt 100%-osan elkötelezettek vagyunk a kezdetektől, egészen az ügy lezárásáig. Az Ön sikere számunkra presztízskérdés
§ Korrekt és feladattal arányos díjszabással dolgozunk, amelyről mindig előzetesen állapodunk meg
§ Az eljárás során mindent intézünk, ami az ügyével kapcsolatos (pl. okiratszerkesztés, dokumentumok továbbítása, egyeztetés szakértőkkel), erről folyamatosan tájékoztatjuk
§ Ügyfélközpontú irodánk kimagasló szakértelemmel, rugalmasan, gyorsan és hatékonyan képviseli jogait
§ A megbízások sikeres teljesítése érdekében széles kapcsolatrendszerünk egészét az Ön szolgálatába állítjuk. Irodánk szoros együttműködési kapcsolatot tart fenn intézetekkel, tanácsadókkal és szakértőkkel (pl. ingatlanforgalmi-, hitel-, adó-, vám-, műszaki szakértőkkel) illetve szükség esetén igazságügyi szakértők közreműködését is igénybe vesszük

Miért érdemes bennünket választani?

Dr. Koncz Budapesti Ügyvédi Iroda

A Dr. Koncz Ügyvédi Iroda mára Budapest egyik jól ismert és megbízható ingatlan és cégjogra specializálódott ügyvédi irodájává nőtte ki magát.
Eltévedt a jog útvesztőiben? Nincs ideje foglalkozni az üggyel? Kár érte? Forduljon ügyvédi irodánkhoz budapesten a XVI. kerületi irodánkban! Telefonos egyeztetést követően látogasson el hozzánk, és segítünk megoldást találni a problémájára. A budapesti ügyvédi irodák közül szakmai felkészültségünkkel, gyorsaságunkkal, rugalmasságunkkal és jogi kreativitásunkkal emelkedünk ki.

Mára több száz megbízás tapasztalatával rendelkezünk, és nem csak Budapesten, hanem Magyarország egész területén hatékonyan tudjuk képviselni érdekeit, magyar vagy akár angol nyelven is. Várjuk szeretettel diszkrét XVI. kerületi ügyvédi irodánkban.

dr koncz tibor ugyvedi irodaja budapesten

Ügyvédi Iroda Budapesten

A Dr. Koncz Ügyvédi Iroda különleges helyet foglal el a budapesti ügyvédi irodák sorában. Kellemes, csendes, diszkrét XVI. kerületi irodánkban szeretettel és egy kávéval várjuk, és legyen szó akár ingatlanjogi, cégjogi, büntetőjogi vagy peres ügyről, biztosan megtaláljuk Ön számára a legoptimálisabb megoldást.

Az interneten sok helyen lehet ügyvédi szaknévsort találni, amelyben listázva megtalálhatóak a pesti és budai ügyvédi irodák címmel, telefonszámmal, és egyéb elérhetőségekkel. A Dr. Koncz Ügyvédi Irodával is találkozhat olyan oldalakon, mint például a jogiforum.hu, vagy a budapesti5000.hu, amelyek a budapesti ügyvédi irodákat gyűjtik össze. Árakat azonban ezeken az oldalakon nem fog találni, mert az ügyvédi szolgáltatások konkrét árai, a Budapesti Ügyvédi Kamara állásfoglalása miatt nem tehetők közzé az ügyvédi honlapon.

Telefonos, személyes vagy e-mailben történő egyeztetés keretében, erről részletesen tájékozódhat, a személyre szabott egyeztetés során, melyet a kiválasztott ügyvédi iroda Budapest városában biztosítani fog Önnek. Jogi szolgáltatásaink nem korlátozódnak ugyanakkor Budapestre. Amennyiben ügyvéd Budapesten volna szükséges, akkor természetesen állunk rendelkezésére, illetve vidéken, így több más városban egyaránt számíthat az ügyvédek segítségére különböző ügyekben, eltérő jogi területen. Ha az ügyfél és az ügy érdekei úgy kívánják, Magyarország egész területén igénybe veheti irodánk jogi támogatását!


Egy jó ügyvéd Budapest esetében, ahogyan bármely másik városban, gondoskodik róla, hogy a különböző ügyek mellett maximálisan az Ön érdekeit képviselje már a kezdetektől. Legyen szó egy adásvételi szerződés megszerkesztéséről, illetve egyéb ingatlanjogi témáról, reklám- vagy médiajoggal kapcsolatos ügyekről, képviseletről peres eljárásban vagy éppen cégalapításról – irodánk személyre szabott szolgáltatásaival járul hozzá, hogy az ügy kimenetele minél inkább kedvező legyen az ügyfél számára.

Médiamegjelenések

bottom of page